تبلیغات
الی عروسک
قالب میهن بلاگ قالب میهن بلاگ download  قالب بلاگفا قالب وبلاگ قالب پرشین بلاگ اخلاق اسلامی قالب بلاگ اسکای

الی عروسک
از مردم طماع راستی مجوی و از بی وصل وفا مخواه.
نویسندگان
نظر سنجی
لطفا نظر خود را راجب وبلاگ بدهید؟





متخصص قلب و عروق گفت: بر خلاف تصور عموم، ماهی های چرب، خطر سکته قلبی را کاهش می دهد.
علی عبده کلاه چی در گفت و گو با ایرنا افزود: تغدیه سالم منجر به کاهش بیماری ها، کاهش چربی و فشار خون می شود در حالی که تغذیه نامناسب باعث افزایش بیماری فشار خون و چربی خون می شود که خطر سکته های قلبی و مغزی را در افراد افزایش می دهد.
وی ادامه داد: چنانچه در دوران کودکی، روش صحیح تغذیه آموزش داده شود، شانس ابتلا به بیماری نیز در سنین بالا کاهش می یابد چرا که در اثر تغذیه مناسب، چربی خون مفید بالا و چربی خون مضر، پایین می آید و به تبع آن، خطر سکته قلبی نیز کاهش می یابد.
عبده کلاه چی به استفاده از غذاهای مفید برای جلوگیری از سکته قلبی اشاره کرد و گفت: مواد غذایی دریایی به ویژه ماهی های پرچرب اثر مفیدی در بدن داشته و خطر سکته قلبی را کاهش می دهد چون این ماده غذایی دارای امگا ۳ بوده که این ماده در بدن به چربی مفید تبدیل شده و باعث از بین رفتن چربی های مضر می شود
این متخصص قلب و عروق به مصرف شیرینی اشاره کرد و افزود: شیرینی در بدن تبدیل به چربی مضر می شود و این چربی در رگ ها رسوب کرده و ضمن بالا بردن فشار خون، ابتلا به سکته قلبی را افزایش می دهد.
وی به علائم حملات قلبی اشاره کرد و افزود: گرفتگی سینه، احساس فشردگی و درد و سوزش در سینه به ویژه در وسط سینه از علائم حملات قلبی است.
عبده کلاه چی اضافه کرد: وقتی حمله قلبی شدیدتر می شود، درد در قسمت های دیگر بدن از جمله کتف، آرنج و پشت کتف پراکنده می شود اما محل اصلی درد، وسط سینه است.



[ دوشنبه 6 تیر 1390 ] [ 07:54 ق.ظ ] [ الی عروسک ]

درباره وبلاگ

موضوعات
آمار سایت
  بازدیدهای امروز : نفر
  بازدیدهای دیروز : نفر
  كل بازدیدها : نفر
  بازدید این ماه : نفر
  بازدید ماه قبل : نفر
  تعداد نویسندگان : عدد
  كل مطالب : عدد
  آخرین بروز رسانی :


كدهای جاوا وبلاگ

قالب وبلاگ

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها

FreeCod Fall Hafez

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس